Skleníky a príslušenstvo

12.4.2023 9:00.00 1435

Na co myslet před nákupem zahradního skleníku

Přemýšlíte o tom, že byste si na zahradu pořídili skleník? Stačí větší, střední nebo menší? Skleněný nebo polykarbonátový? A kam ho umístit? V našem článku vám ukážeme výhody pěstování ve skleníku a co je třeba zvážit, než si ho pořídíte. Podíváme se také na to, jak skleník správně orientovat a jaký je dobrý temperovaný nebo vyhřívaný skleník.

Čtěte více
17.1.2022 12:37.54 798

Jaké jsou skleníky JURHAN?

Jste vášnivý zahrádkář a rádi byste si vypěstovali vlastní zeleninu, ovoce či bylinky ve skleníku? V naší nabídce máme skleníky, díky nimž budou mít vaše rostlinky své místo bez větru a chladu. Teplomilným rostlinám tak vznikne prostor, ve kterém budou mít příznivou atmosféru pro svůj růst. Pojďme se společně podívat na to, čím se naše skleníky vyznačují.

Čtěte více
Předvolby soukromí

Cookies používáme ke zlepšení vaší návštěvy této webové stránky, analýzu její výkonnosti a shromažďování údajů o jejím používání. Za tímto účelem můžeme použít nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje se mohou přenést k partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení