Články

1.6.2023 12:45.32 676

Praktická sada kufrů ideální na cesty

Hledáte kufry, do kterých se pohodlně sbalíte před dovolenou nebo víkendovým výletem? Potřebujete sbalit celou rodinu nebo sami hodně cestujete a rádi byste měli k dispozici kufry a tašky různých velikostí? Naše pětidílná sada cestovních kufrů a tašek vám může být nápomocna. Je praktická, jednotlivé kusy můžete k sobě připnout pro snadné přemisťování. Menší kusy můžete také vložit do těch větších - ušetříte tak místo při cestování i při jejich skladování.

Čtěte více
29.5.2023 8:27.38 1592

Akáciový zahradní nábytek - výhody a nevýhody

Díky svému vzhledu a vlastnostem se akátový zahradní nábytek stal velmi oblíbeným a vyhledávaným. Proč mnoho lidí sahá po zahradních stolech, židlích, soupravách nebo lehátkách z tohoto exotického dřeva? Mezi přednosti akátu patří jistě jeho pevnost a odolnost, trvanlivost, krásná sytě medová barva a bohatá kresba. Má tento druh dřeva také nevýhody, o kterých byste měli vědět? Pojďme se na akátové dřevo podívat blíže!

Čtěte více
1.3.2023 8:33.44 600

5 tipů, jak vybrat trezor

Připravili jsme pro vás stručného průvodce výběrem správného trezoru - ať už pro soukromé, nebo firemní použití. Podíváme se na to, co u trezoru hledat, jaké jsou typy trezorů a jak se jednotlivé typy liší. Jdeme na to!

Čtěte více
15.11.2022 13:40.58 329

Inspirace na vánoční dárky

Ak hľadáte inšpiráciu na darčeky pre svojich blízkych, ste tu správne. Pripravili sme si pre vás pár tipov – najobľúbenejšie produkty z našej ponuky, ktoré dokážu na Vianoce u vás doma vyčariť úsmev. Pozrite sa na ne s nami!

Čtěte více
7.9.2022 12:10.50 726

Regály s vysokou nosností nejen do garáže

Regálové systémy umíte použít na milion způsobů. Jsou univerzálními pomocníky při organizaci různých potřeb, pomůcek a nářadí. Mohou mít vysokou nosnost, zvládnou tehdy i opravdu velká zatížení. Pojďte se společně s námi podívat na to, kde umíte policové regály efektivně využít a jakých věcí si všímat při jejich výběru!

Čtěte více
7.7.2022 11:00.00 880

Vyberte si tu správnou solární sprchu

Dodá energii a osvěží během parných letních dnů. Využijete ji po práci v zahradě nebo sportovní aktivitě. Venkovní sprcha zároveň slouží také jako praktický pomocník na zahradu, chatu, chalupu, k rodinnému domu, bazénu či na dovolenou v kempu. Toto udržitelné řešení poskytuje možnost sezónního sprchování za málo peněz a bez elektřiny.

Čtěte více
20.6.2022 13:00.50 891

Jak vybrat nafukovací vířivku

Vířivka není jen luxusní doplněk do domu, na terasu či zahradu. Je to oáza klidu a pohody, ve které se můžete uvolnit, zrelaxovat po náročném pracovním dni a „vypnout“ procesy běžící v hlavě. Přináší psychické uvolnění, odplavuje stres a pozitivně ovlivňuje naše svaly, lymfatický systém a krevní oběh.

Čtěte více
6.5.2022 15:36.32 357

Ukažme svá dobrá srdce!

Ruská agrese na Ukrajině a doslova příval bezbranných ukrajinských uprchlíků ani nás v JURHAN nenechala chladnými. Jsme však ohromeni, v jaké míře se obyvatelé naší země zemkli a srdečně a nezištně poskytují podporu těm, kteří se ze dne na den ocitli bez domova a v dříve nepředstavitelné situaci.

Čtěte více
23.11.2021 11:15.00 782

Typy na vánoční dárky

Nevíte si rady s vánočními dárky? Inspirujte se u nás! Přinášíme vám nápady, čímž obdarovat své blízké i známé, malé i velké. ↓

Čtěte více
17.9.2021 13:45.00 507

Zahradní domek – pomocník v zahradě č. 1

Každý správný zahrádkář se při práci ve svém zahradním království neobejde bez nářadí a pracovních pomůcek. Na co všechno myslet při péči o nářadí a jaké jsou nejlepší způsoby jeho uskladnění se dočtete v našem blogu.

Čtěte více
Předvolby soukromí

Cookies používáme ke zlepšení vaší návštěvy této webové stránky, analýzu její výkonnosti a shromažďování údajů o jejím používání. Za tímto účelem můžeme použít nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje se mohou přenést k partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení