Blog o našem zahradním nábytku ze dřeva

29.7.2018 10:11.03 2990

Houpací síť se stojanem JURHAN: Otestovali jsme za vás

Houpací síť velká jako manželská postel. Přenosná a nezničitelná. Jak se na ní leží? Je látka pevná? Unese dva dospělé? Jak se montuje? Tyto a kopec dalších otázek nám přes zprávy kladete poměrně často. Rozhodli jsme se udělat velký spotřebitelský test, abychom vám o zboží, které prodáváme, věděli říct co nejvíce.

Čtěte více
7.1.2018 12:50.51 904

Uskladňování dřevěného zahradního nábytku

Vedle správném ošetřování má na životnost nábytku vliv i uskladňování během vlhkého a chladného ročního období. Mnohé subtropické tvrdá dřeva vydrží i zimní období, odolají i dešti, mrazu, sněhu a teplotním rozdílům. Proto mohou být pod otevřeným nebem i po celý rok.

Čtěte více
7.1.2018 12:40.06 1698

Jak pečovat o dřevěný zahradní nábytek?

Jakmile se jaro ohlásí se svými příjemnými teplotami a slunečními paprsky, vybírají majitelé zahrad svůj zahradní nábytek ze zimního uskladnění. Bohužel ne zřídka se stává, že nábytek je po zimě špinavý a nehezký - co tedy dělat, aby opět zazářil v plné kráse?

Čtěte více
7.1.2018 10:11.17 2655

Které druhy dřeva jsou oblíbené u zahradního nábytku?

Pro výrobu zahradního nábytku používají dnes výrobci různé druhy dřeva. Kromě vzhledu se jednotlivé druhy liší i v odolnosti vůči povětrnostním podmínkám, životností a náročností na ošetřování. Zatímco v minulosti se vyráběl zahradní nábytek často ze dřeva jehličnatých stromů nebo bukového, dnes sahají výrobci převážně po tvrdém tropickém a subtropickém dřevě.

Čtěte více
7.1.2018 9:50.56 1005

Zahradní nábytek ze dřeva - klasika v zahradách

Jakmile se zima blíží ke konci, dny se prodlužují, teploty stoupají, začínají práce v zahradě. Majitelé zahrad si začínají připravovat své zelené oázy radosti na teplé roční období. Přečtěte si pár tipů, jak vybrat ten správný nábytek do zahrady. A co říká za koupi dřevěného nábytku do exteriéru.

Čtěte více
Předvolby soukromí

Cookies používáme ke zlepšení vaší návštěvy této webové stránky, analýzu její výkonnosti a shromažďování údajů o jejím používání. Za tímto účelem můžeme použít nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje se mohou přenést k partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení